Navigáció
 
Iskolánk infrastruktúrális fejlesztése

 

DUNAÚJVÁROSI TANKERÜLETI KÖZPONT

 

Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése

 

A Dunaújvárosi Tankerületi Központ 2017.10.01-én indult projektje a Széchenyi 2020 program keretében 276.877.043 forint európai uniós támogatás segítségével valósul meg. A "Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése" (EFOP-4.1.2-17-2017-00096) című projekt megvalósítása során kiemelt cél az iskola valós, helyi igényekre és hiányokra alapozott infrastrukturális fejlesztése, az iskola hatékony pedagógiai eszközrendszerét, módszertani megújulását támogató, a minőségi neveléshez -oktatáshoz és a mindennapos testnevelés infrastrukturális igényeihez illeszkedő funkcionális egységek, feladatellátási helyek kialakítása.

 

A fenti cél eléréséhez szükséges a megfelelő számú, korszerűen felszerelt tantermek, szaktantermek, laborok, nyelvi képzési helyszínek biztosítása, továbbá a közösségi terek, a sportolási lehetőségek, a mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése.

A projekt keretében a Ráckeresztúr Hősök tere 4. sz. alatt meglévő önkormányzati tulajdonú épület bővítésével (a jelenlegi földszintes elrendezésű épület toldalék része elbontásra kerül, az épület az emelet ráépítésével és a meglévő terület felújításával kerül megtervezésre), a közoktatási feladatok ellátásához szükséges, a - 350 fő - tanulói létszámnak megfelelő számú, korszerűen felszerelt, a korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását lehetővé tevő 16 tanterem, további szaktantermek kialakítása és fejlesztő foglalkoztatások elhelyezésének megoldása valósul meg, ahol az újonnan épített/átalakított vagy felújított/korszerűsített tantermek, szaktantermek, laborok és a mindennapos testneveléshez szükséges  terek (tornaterem, sportudvar) összes alapterülete a fejlesztéssel érintett feladatellátási helyeken:1750,25 m2

A projekt megvalósítási időszaka: 2017. október 1. - 2019. november 30.

 

 

További információk:

Dunaújvárosi Tankerületi Központ

Cím: 2400 Dunaújváros, Kallos Dezső u. 1.

Telefon: +36 25 795 213

E-mail: dunaujvaros@kk.gov.hu

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
 
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 2
Legújabb tag: Tapoti_Rita